Éjszakai hangoskodás, szabálytalanul parkoló autók, valamint rongálódó műemléképület borzolja a kedélyeket a Bimbó úton.

 

Az elmúlt időszakban egy éjszakai szórakozóhely zavarja meg a Bimbó úti eleji lakosok nyugalmát újra meg újra. A klub már régóta okoz problémákat a helyieknek, ám az utóbbi időben a zajszint a lakók elmondása szerint csak tovább fokozódott, amiből következően többen tulajdonos- illetve profilváltásra gyanakodnak. A Bimbó úti lakosok már több ízben fordultak a rendőrséghez, valamint az Önkormányzathoz a probléma orvoslása végett, ám egyelőre nem született végleges megoldás a hangoskodásra, üvegcsörömpölésre, illetve a szórakozóhely előtt tömegesen szabálytalanul parkoló gépkocsik problémájára. Bár a lakóknak jogukban állna zajszint-mérést kérniük, melynek határértéket meghaladó eredménye esetén szankcionálni lehetne a szórakozóhelyet, azonban a helyiek nem szívesen keverednének konfliktusba a klub alkalmazottaival illetve vezetőségével.

Pár házzal feljebb a Bimbó úton egy tető nélküli, műemléknek nyilvánított ház áll befejezetlenül, ami miatt a lakosok aggodalmukat fejezték ki mind az épület, mind a saját házuk időjárás okozta rongálódása felett. Bár a munkálatokat félbehagyó vállalkozót már veszélyelhárításra kötelezték, valamint pénzbüntetést is kiszabtak rá, egyelőre még ez ügyben sem történt érdemi előrelépés.

 

Szerző: Salamon Piroska  2010.04.15. 14:34 Szólj hozzá!

Címkék: önkormányzati

A bejegyzés trackback címe:

https://salamonpirireferencia.blog.hu/api/trackback/id/tr721923560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása