A nagyhírű gyár fennállásának 151. évfordulóját az egykori munkatársak részvételével rendezik meg 2010-ben.

Az évfordulót ezúttal az eredeti helyszínen, a Millenárison ünnepelnék az egykori dolgozók. A szervezők elképzelése szerint jövő év tavaszán kerülne megrendezésre a Ganz gyárnak emléket állító, változatos programokkal és érdekes előadásokkal tarkított családi nap, melynek célja, hogy minél több régi kolléga találkozhasson egymással és családjaikkal újra a gyár egykori területén egy kellemes és élménydús délután eltöltése céljából.

A múlt században Ganz Ábrahám által alapított vasöntödéből fejlesztették ki a későbbiekben a magyar ipartörténet nemzetközi hírű gyáregységét, a Ganz nehézipari gépgyárat. A majd’ másfél évszázadon át sikerrel működő üzemet a ’90-es évek végétől kezdve fokozatosan vidékre költöztették, s eredeti helyén megkezdődtek a Millenáris Park építési munkálatai.

A szervezők szeretettel várják az egykori munkatársak jelentkezését a családi napra az OEK Alapítvány, 1023 Bp. Bimbó út 3. címén.

 

Szerző: Salamon Piroska  2010.04.15. 23:07 Szólj hozzá!

Címkék: önkormányzati

A bejegyzés trackback címe:

https://salamonpirireferencia.blog.hu/api/trackback/id/tr21923563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása